Ons team

Tandartspraktijk Tan-Limanto werkt met teamleden, die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt.

Er werken 2 tandartsen bij ons in de praktijk: Mevrouw E. Tan-Limanto en de Heer F. Tan. Daarnaast werken er 2 assistenten en 2 preventie-assistentes bij ons in de praktijk. Af en toe is er een stagière bij ons in de praktijk aanwezig.

 

De tandartsen:

Mevrouw E. Tan-Limanto (Eveline) studeerde in 1998 af  als tandarts aan de ACTA  in Amsterdam.
Ze heeft in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Werkendam en in Tiel.
Sinds 3 maart 2003 werkt ze in tandartspraktijk Tan-Limanto.
Mevrouw Limanto bedrijft voornamelijk de algemene tandheelkunde met speciale interesses voor de endodontologie en kindertandheelkunde.

 

De heer F. Tan (Freddy) studeerde in 2001 af als tandarts aan de UMC St. Radboud in Nijmegen. Hij heeft in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Wijchen.
Sinds 3 maart 2003 werkt hij in tandartspraktijk Tan-Limanto.
De heer Tan bedrijft voornamelijk de algemene tandheelkunde met speciale interesses voor esthetische tandheelkunde en de behandeling van angstige patiënten.


De assistentes:

Zineb werkt al vanaf 2003 bij tandartspraktijk Tan-Limanto.
Zij zit vaak bij de balie en assisteert de tandarts bij behandelingen en geeft fluorapplicaties.
Zineb kent bijna iedereen in Tiel en veel patiënten maken graag een praatje met haar.
Mini werkt sinds 2009 bij tandartspraktijk Tan-Limanto
Zij heeft in het verleden in een tandartspraktijk gewerkt en is daarna gestopt met werken. In 2009 heeft ze het werk als tandartsassistente weer opgepakt. Zij heeft de opleiding tot preventie-assistente afgerond. Zij zit achter de balie, assisteert de tandarts bij behandelingen, verwijdert zelfstandig tandsteen, geeft poetsinstructies, maakt foto’s, geeft fluorapplicaties en vervaardigt sealings onder toezicht van de tandarts
Yaimara werkt sinds 2008 bij tandartspraktijk Tan-Limanto
In Cuba heeft zij tandheelkunde gestudeerd.
In Nederland is zij begonnen met de opleiding tot tandartsassistente, die ze met succes heeft afgerond.
Zij zit achter de balie, assisteert de tandarts bij behandelingen, verwijdert zelfstandig tandsteen, geeft poets instructies en geeft fluorapplicaties.
Desiree werkt sinds 2010 bij tandartspraktijk Tan-Limanto.
Zij heeft een aantal jaren in een andere tandartspraktijk gewerkt en het leek haar een mooie uitdaging om in Tiel te komen werken.
Meestal assisteert ze de tandarts en soms zit ze achter de balie