De praktijk – Tandartspraktijk Tan-Limanto – Tiel

De praktijk

Tan Limanto TeamU kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze tandartspraktijk Tandartspraktijk Tan-Limanto. Onze praktijk bestaat sinds 2003. Elk lid van ons team heeft specifieke taken. Tandartspraktijk Tan-Limanto verricht de meest voorkomende behandelingen zelf.

Wij richten ons op de Algemene tandheelkunde / Preventie / Behandeling van kinderen / Behandeling van angstige mensen/ Esthetische tandheelkunde/Myobrace

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften / informatiebrochures.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluiten na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen, anders kunnen wij de voor u gereserveerde tijd in rekening brengen.

Pijnklachten

Wanneer u een pijnklacht heeft, wacht dan niet tot de volgende controle, maar neem contact met ons op. Bel ons indien mogelijk tussen 8.30 en 10.00 uur, zodat wij u eventueel dezelfde dag nog kunnen helpen. indien de praktijk gesloten is kunt bellen met telefoonnummer: 0900-1515.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen etc.

Privacyregeling en geheimhouding

Patiënteninformatie wordt niet aan derden door gestuurd of verteld zonder overleg met de tandarts en met mede weten van de patiënt. Alle informatie blijft binnen het praktijkpand, behalve als het informatie betreft voor een specialist of huisarts, die de informatie nodig heeft voor medisch onderzoek(verwijzing). Wanneer u uw dossier opvraagt of wanneer een dossier overgedragen moet worden bijvoorbeeld in verband met verhuizing, dan wordt er een machtigingsformulier voor het overdragen van een dossier ingevuld en ondertekend.

Klanttevredenheid

Wij meten met regelmaat de klanttevredenheid om op de hoogte te blijven van uw wensen en behoeften. vanzelfsprekend kunt u deze ook melden bij de receptioniste/assistente en/of de tandarts.

Betalingsvoorwaarden

De betaling van behandelingen gaat via een factorings-bedrijf Fa-Med. Het telefoonnummer hiervan is 0900-0885. verdere informatie over de betalingsvoorwaarden is te verkrijgen bij de balieassistente. U kunt voor behandelingen boven de 150 euro een begroting krijgen.

Meningsverschil

indien u een meningsverschil heeft met uw tandarts en denkt dat de tandarts aantoonbaar is gebreke is gebleven, zonder dat u dat samen heeft kunnen oplossen, dan kunt u zich richten tot de NMT (Nederlandse Maatschappij ter bevordering der Tandheelkunde)/ ANT (Associatie Nederlandse Tandartsen) en om bemiddeling vragen.

Tandartspraktijk Tan-Limanto in Tiel

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op