Meer over ons team – Tandartspraktijk Tan-Limanto – Tiel

Meer over ons team

iTandartspraktijk Tan-Limanto werkt met teamleden, die ieder een eigen functie vervullen. Zo kunnen wij u alle tandheelkundige zorg verlenen. Wilt u door een vaste behandelaar worden geholpen? Dan kunnen wij dat met u afspreken. Het kan dan zijn dat u niet elke gewenste werkdag terecht kunt.

Er werken 2 tandartsen bij ons in de praktijk: Mevrouw E. Tan-Limanto en de Heer F. Tan. Daarnaast werken er 4 assistenten en 1 preventie-assistente bij ons in de praktijk. Af en toe is er een stagière bij ons in de praktijk aanwezig.

De tandartsen:

Mevrouw E. Tan-Limanto (Eveline) studeerde in 1998 af  als tandarts aan de ACTA  in Amsterdam.
Ze heeft in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Werkendam en in Tiel. Sinds 3 maart 2003 werkt ze in tandartspraktijk Tan-Limanto.
Mevrouw Limanto bedrijft voornamelijk de algemene tandheelkunde met speciale interesses voor de endodontologie en kindertandheelkunde.
De heer F. Tan (Freddy) studeerde in 2001 af als tandarts aan de UMC St. Radboud in Nijmegen. Hij heeft in verschillende praktijken gewerkt o.a. in Wijchen.
Sinds 3 maart 2003 werkt hij in  Tiel bij  tandartspraktijk Tan-Limanto.
De heer Tan bedrijft voornamelijk de algemene tandheelkunde met speciale interesses voor esthetische tandheelkunde en de behandeling van angstige patiënten.

De assistentes:

Zineb werkt al vanaf 2003 bij ons in de praktijk.
Zij zit vaak bij de balie en assisteert de tandarts bij behandelingen en geeft fluorapplicaties. Zineb kent bijna iedereen in Tiel en veel patiënten maken graag een praatje met haar.

Yaimara werkt sinds 2008 bij ons.
In Cuba heeft zij tandheelkunde gestudeerd.
In Nederland heeft zij de opleiding tot assistente en preventie-assistente met succes afgerond. Zij zit achter de balie, assisteert de tandarts bij behandelingen, verwijdert zelfstandig tandsteen, geeft poets instructies en geeft fluorapplicaties. Zij heeft zich ook gespecialiseerd in myobraces.

Desiree werkt sinds 2010 bij ons.
Zij heeft een aantal jaren in een andere tandartspraktijk gewerkt en het leek haar een mooie uitdaging om in Tiel te komen werken.
Meestal assisteert ze de tandarts en soms zit ze achter de balie.

Ada werkt sinds 2015 bij ons. Zij heeft vele jaren gewerkt in een andere tandartspraktijk en vindt het leuk om onze praktijk netjes en de voorraad op orde te houden. Meestal assisteert zij de tandarts en soms zit ze achter de balie.

Netty werkt sinds 2015 bij ons. Zij heeft vele jaren bij een bank gewerkt en bij een hypotheekverstrekker. Ze heeft de uitdaging aangegaan om een andere functie aan te nemen. Meestal assisteert zij de tandarts en soms zit ze achter de balie.

Tandartspraktijk Tan-Limanto in Tiel

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk?

Neem contact met ons op